Over Elysa Kramer

Heel lang geleden ben ik afgestudeerd als Sociale -en Organisatiepsycholoog en heb na een carrière als intern en extern adviseur mijn eigen coachings- en trainingsbureau sinds 2004. Ik begeleid (veel) (te) hardwerkende, gedreven, leergierige, ambitieuze HBO+ers, ondernemers, professionals en leidinggevenden, in het vergroten van hun veerkracht zodat ze op positieve wijze hun toekomst vorm kunnen geven.

Mijn intentie is om open, liefdevol en nieuwsgierig naar de wereld om me heen te kijken, dieper te kijken naar wat er aan de hand is en wat er mogelijk is en dat ook te laten zien aan de wereld om mij heen. 

Na negen jaar verhuisden we van de gelukkigste stad van Nederland naar een klein, gemoedelijk dorp onder de rook van Hilversum in de Gooi-en Vechstreek. Mijn hart zal altijd bij Rotterdam blijven: de ondernemingslust, de eerlijkheid, de positieve energie van mensen die het maken. Ik heb in verschillende steden gecoacht en in Rotterdam viel me echt op hoe snel clienten inzichten vertalen naar de praktijk. Echt wel: 'Niet lullen, maar poetsen!' Dat bewonder ik, en ik hoop dat ik daar een beetje mee besmet ben geraakt. 

Mijn religie: When I do good, I feel good. When I do bad, I feel bad. That's my religion. ~Abraham Lincoln

Mijn inspiratie: Jeroen (mijn man), Amélie (onze dochter), Kahlil Gibran, India.Arie, muziek en mensen in het algemeen.